onsdag 26 augusti 2009

Mässan närmar sigImorgon kväll bär det av till Stockholm och efterlängtade Formex mässan. Man längtar precis lika mycke varje gång. Jag skulle kunna handla hur mycket som helst, men gränsen måste ju dras nånstans. Man får verkligen veta hur köpgalen man är.
Hursomhelst så kommer butiken, om några veckor, vara fylld med höstens/vinterns alla nyheter. Fortfarande är det vitt, vitt och åter vitt som är den stora trenden.
Tänk vad vi människor är lätta att påverka. För bara nått år sedan var min smak mer åt det svarta, moderna hållet. Nu älskar jag det lantliga, romantiska. Där ser man hur påverkad jag blivit sen jag öppnade butiken av att gå på mässor, läsa inredningstidningar och jag har verkligen bara trillat över till att fullkomligt älska denna stil. Så som ni vet har makeovern börjat i hallen hemma hos mig, och den fortsätter säkerligen till andra delar av huset snart.


Vi bor som vanligt på Lidingö hos söta Lotta. Alltid lika roligt att komma dit.


Hon driver en blomster/inrednings butik där som heter Lidingö Greenhouse. Så är ni där i krokarna så gör ett besök hos henne.
hejsvejs!

1 kommentar: