onsdag 28 oktober 2009

Makeover igen och lite brand

Ja, det tar aldrig slut. Nu har sovrummet fått sig en makeover. Ny färg och tapeter. Det blev mycket bra! Nu är det bara den ny a sängen som fattas. Gud, när jag tänker efter är det tredje gången vi ska byta säng nu, på lite mer än 1 år. Min man undrar om det är nått fel på mig. Men jag vårdar ju bara vårt hem :)

Jag är fortsatt sjukskriven, men hoppas kunna börja jobba nästa vecka. Det är väldigt långtråkigt att bara vara hemma, och jag längtar till min underbara butik.

Det börjar faktiskt närna sig jul. Jag känner mig lite "julig" nu och längtar tills det är dax att sätta fram skakar och hänga upp stjärnor. Nästa vecka är det dax att plocka fram julsakerna i butiken. Tyckera att det är ganska lagom tid då.

Denna morgonen kunde slutat riktigt illa. Jag är en riktig ljusmänniska och älskar att ha tända ljus överallt. Så även denna morgon.
Jag höll på att dammsuga i vårt sovrum när Myra plötsligt gallskriker. Kollar ut i storarummet och får se en väldig låga från en pappersbit. Stackars ungen ville inte släppa heller, för hon va rädd att det skulle börja brinna nån annanstans, så hon brännde sig på handen.
Hon skulle bara snyta sig och drar pappersbiten över ljusen.

Efteråt var jag verkligen chockad och tänker fortfarande på vad som kunde hänt om hon släppt biten på mattan. Usch!!

Bilderna är från vårt besök förra veckan i Wanås parken. Skäms nästan att berätta det, men jag har aldrig varit där innan.ha en bra dag alla!

2 kommentarer:

  1. Då får jag skämmas ännu mer...Jag bor ändå i Knislinge, men har inte varit där många gånger...

    SvaraRadera
  2. så spennande blogg, måste fölga deg:=)
    kram bella

    SvaraRadera