fredag 2 oktober 2009

Äntligen fredag

Ja, så var då fredagen här igen. Tiden går så otroligt fort. Undra om man tycker det bara för att man blivit äldre och har barn, för när man var liten gick tiden alltid så sakta.

Nu i veckan har jag och K dragit igång ett litet projekt. Vi håller på att samla in barnkläder till barnhemmet i Vietnam där C jobbar. Det stora problemet för oss var att finansiera frakten, då det är himla dyrt att skicka dit. Vi kom på den brillianta idén att suga kommunens företag på en liten slant (ja, mitt eget företag är naturligtvis inräknat bland dom) :)

Så vi har nu i några dagar suttit och ringt runt till endel och dragit samma historia till alla. Endel har varit väldigt positiva, medans andra bara svarat med ett kort - "nej". Kan ju säga att dom större företagen är snålast (kanske därför dom blivit så stora?!).

MEN på bara 2 dagar har vi lyckats "tigga" till oss 4000:- och vi har en heldel till att ringa till så vi hoppas på lika mkt till. OM det blir några pengar över, som inte går till frakt, kommer de att skänkas till deras mediciner.

Det ör verkligen jättekul detta. Vi VET ju att detta verkligen kommer fram och hur glade dessa barn blir.

Helgens schema är inte så fullproppat. Lördag innebär ju ridning för flickorna som vanligt och imrn är det pappan deras som kör med dom (2:a gången i rad). Han har sagt hela tiden innan att han inte vill beblanda sig med hästar men förra gången var han tvungen (på 3 terminer) och när jag meddelade honom igår att han fick ta denna helgen oxå så var han hur medgörlig som helst. Han tyckte nog att det var ganska roligt att va med sina sessor och se hur duktiga dom är.

Söndagens stora grej är att Myra ska sjunga i kyrkan med Himmlakul. Hon har övat och övat hemma nu i över 1 vecka. :) Så hela familjen ska klä upp sig och gå i kyrkan. Tillhör inte den vanliga söndags sysslan i vår familj. Men det ska bli så mysigt.

Phuu vilket långt inlägg. Nu får det va bra.

Trevlig helg alla läsare! ( vilka ni nu e? kommentera gärna för jag vill veta ) :)

6 kommentarer:

 1. jag läser din blogg dagligen :) fin blogg och kul att läsa.

  hälsa Krille

  kram Kim

  SvaraRadera
 2. Jag läser den när du lägger ut den på face book/kicki

  SvaraRadera
 3. Jag läser>!!

  kram
  Anette

  SvaraRadera
 4. Inte jag haha, jo klart jag gör!Pussen -MLE-

  SvaraRadera