torsdag 31 december 2009

Årets sista dag

Denna julen har som vanligt varit helt fantastisk. Lillejulafton va vi hos svärmor och firade och på julafton va vi hos mamma & pappa i stugan. Tyvärr utan syster med familj då dom olyckligtvis blev magsjuka.

Varje jul bestämmer vi att det ska bli en lugn jul utan en massa uppbokningar, men som vanligt så hålls det aldrig. Juldagen var det lite fest hemma hos oss och på annandagen var vi och år hos farmor & farfar.

Idag är det sista dagen på 2009 och summerar man detta året så har det varit kanon.
Ikväll firar vi in det nya året hos Kasia & Tomas och jag e säker på att det kommer att bli en underbar kväll med god mat och dryck.

Nyårslöften har jag inga för jag vet att jag inte kan hålla dom ändå.

Jag önskar alla mina bloggläsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

tisdag 22 december 2009

Full fart

Ja det e verkligen full fart både här hemma och i butiken. Har så otroligt nkt att göra på jobbet, men jag klagar inte. :)

Imorgon ska det jobbas till 18 sen firar vi lillejul hos svärmor. God mat och många klappar till barnen kommer det bli.

På julafton har vi öppet i butiken till 13 och därefter åker vi ner till Mami & Papi i stugan för att fira den stora dagen. Det ska verkligen bli skönt med två dagars ledighet efter detta.

Ikväll har vi städat hela huset inför Juldgaen då vi ska äta lutfisk här hemma. 11 vuxna och 2 söta sessor blir det denna kväll.

Nä nu ska jag ta sista rycket här sen blir det sängen för mig.

Ha en underbar jul alla!

fredag 11 december 2009

Välkommen fredag!

Så va då fredagen här igen. Ikväll ska vi passa söta ungarna från Hanaskog. Kommer att bli fullt ös hela kvällen. Om jag kan sluta lite tidigare idag så blir det badhuset.

Sen har vi ju den stooora idol finalen ikväll. Vet faktiskt inte vem jag tycker ska vinna. Dom e liksom lika bra fast på olika sätt.

Imorgon blir det ev en festlig kväll (igen). man får passa på när tillfälle ges. :)


trevlig helg!

tisdag 8 december 2009

Nu är det ny vecka igen



















Fy vad jag e dålig på att uppdatera här. Mycket att göra i butiken nu och det e bara kul. Julen närmar sig med stormsteg. Man bara önskar att det kund bli lite kallt ute me. Detta regn och dom gråa dagarna är verkligen trista.


Helgen som passerade var mycket rolig. I lördags hade jag en liten tjejfest. Vi var sex personer och det blev ett himla hålligång. Senare på kvällen traskade vi ner till pizzerian och fortsatte festen där.



Nästa vecka kommer dom nya skåpen som vi beställt till butiken. Å det kommer verkligen att bli fin fint.



Måste oxå ta tag i mina egna julklappsköp. När? Vet ej!



hejsvejs!

tisdag 1 december 2009

Puh, vad tiden går.







Ja, då var det tisdag igen och jag har varit fruktansvärt dålig på att uppdatera här.

I söndags var det julskyltning här i byn och vi hade öppet 3 h i butiken. Massor av folk och en fantastisk försäljning. Så mysigt när mörkret faller och man får tända en massa ljus och sen fylls butiken med folk.

Denna vecka kommer flyta på precis som vanligt och till helgen blir det fest.

Min fina C åker till Ängelholm på lördag och ska stanna där till söndag. SÅ då tänkte jag passa på att ha en tjejkväll med underbara vänner. Det var verkligen längesedan vi hade en helkväll tillsammans.
Lite bilder från vårt fina skyltfönster och en på mig & mami.


hejsvejs!